Mail ons

info@elmaro.be

Aartselaar

Reetsesteenweg 194 bus 5

Naamborden voordeur

Wilt u graag naamborden voor bij de voordeur laten maken? Zoekt u een bedrijf dat voor u een naambordje van rvs kan maken? Dan zijn wij graag uw partner. Wij zijn namelijk dé specialist in industriële identificatie en houden ons onder andere bezig met graveerwerken, lasergravure, kabelidentificatie, digitale printing, onderbedrukking, buisleidingmarkering en synoptieken. Ook voor een keurig afgewerkt naambordjes van rvs kunt u dus bij ons aankloppen. Bij Elmaro hebben wij namelijk jarenlange ervaring met het graveren en bedrukken van naamborden voor bij de voordeur.

Graveerspecialist van aluminium tot kunststof en RVS
Uw wensen in kaart gebracht
Op maat voor u gemaakt

Laat uw naamborden voor de voordeur in rvs graveren, frezen of lasermarkeren

Roestvaststaal is een uitstekend materiaal voor gravures of lasermarkering. Deze technieken zorgen ervoor dat uw naam zeer nauwkeurig op het rvs van uw naambord verschijnt. Maar voor welke techniek kiest u? Bij graveren en frezen wordt de bovenste laag van het rvs mechanisch weggehaald, waarna de onderlaag ingekleurd wordt in een kleur naar keuze. Bij lasermarkering wordt er door middel van een CO2-laser en een pasta een zwarte permanente inbranding gecreëerd. Een voordeel van lasermarkering is dat de toepassing temperatuur-, corrosie-, chemicaliën- en zeewaterbestendig is.

Bevestig uw naamplaat van rvs aan de deur met een van onze bevestigingsmogelijkheden

U heeft nu een rvs naamplaat op maat laten maken, maar deze moet u natuurlijk nog wel aan de deur kunnen bevestigen. Bij Elmaro hebben we hier uiteraard ook aan gedacht, en daarom bieden wij u verschillende bevestigingsmogelijkheden aan voor naamborden bij de voordeur. Voor een naamplaat van rvs aan uw deur kunt u kiezen uit verschillende bevestigingsmaterialen, zoals rvs-kabelbandjes, een kogelketting met sluiting of rvs-rivetten.

Vertel ons uw wensen

Wilt u slechts één naambord van rvs of wilt u een grote oplage naamborden voor bij de voordeur? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. Vertel ons al uw wensen en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw naambordjes in rvs. Vraag direct online een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar +32/38.44.19.98 of door het online contactformulier in te vullen. Bij eventuele vragen over naambordjes in rvs staan wij u ook graag te woord.