Mail ons

info@elmaro.be

Aartselaar

Reetsesteenweg 194 bus 5

Kabelidentificatie rvs

Bij Elmaro kunt u terecht voor een kabelidentificatie gemaakt van rvs. Wij bieden u graag hulp om uw kabels bij elkaar te houden. Door middel van kabellabels in verschillende materialen, hoeft u niet meer lang te zoek naar de juiste kabel.

Graveerspecialist van aluminium tot kunststof en RVS
Uw wensen in kaart gebracht
Op maat voor u gemaakt

Kies voor kabelidentificatie gemaakt van rvs

Als u met veel kabels werkt, is het handig om te weten welke kabel u gebruikt voor welk doel. Met de kabelidentificatie gemaakt van rvs, bent u gemakkelijk in staat om uw kabels en draden te identificeren. Zo hoeft u niet te zoeken waar de kabel naartoe leidt, en ziet u in één oogopslag welke kabel u waarvoor gebruikt. Bij Elmaro bieden wij op de volgende manier de kabelidentificatie aan:

  • De plaatjes van aluminium of rvs worden gegraveerd;
  • Wij hebben ook lasergemarkeerde identificaties op maat;
  • De losse cijfers en karakters schuiven wij voor u in een C-profiel.

U kunt bij ons ook kiezen voor kabelidentificatie van kunststof, waarbij de losse cijfers en karakters op een houder worden geschoven.

Meer weten

Als u graag gebruik wilt maken van onze diensten met betrekking tot kabelidentificatie in rvs, kunt u contact met ons opnemen door even te bellen:+32/38.44.19.98 . Mocht u langs willen komen, dan kunt u online onze route bekijken. Via onze website kunt u ook onze andere diensten bekijken, zoals lasergravures.