03 844 19 98 info@elmaro.be

Lasermarkering

Home » Lasermarkering

Voor een permanente of complexe markering, maken wij gebruik van onze CO2-laser. Dit in hoofdzaak voor het markeren van RVS en kunststoffen.

 

Kies voor CO2-markering voor permanente resistente markering in moeilijke omstandigheden

 

RVS

Door de CO2-laser en een pasta wordt een zwarte permanente inbranding gecreëerd. De toepassing is bijzonder geschikt voor offshore, farmaceutische industrie, voedingsindustrie, chemische industrie. Dit tot een bereik van 1245x700mm in één keer, groter formaat mogelijk in twee keer. De toepassing is temperatuursbestendig van -80° tot 540°C en eveneens corrosie, chemicaliën en zeewaterbestendig.

 

Aluminium

 

Bij gekleurd geanodiseerd aluminium wordt de bovenlaag weggebrand waardoor witte tekst, tekening of markering achterblijft. Deze wordt gebruikt om visueel een duidelijk onderscheiden identificatie te bekomen.

 

Kunststof

Dubbel gelaagd kunststof: bovenste laag wegbranden. Deze toepassing wordt vooral gebruikt voor complexe tekeningen, logo’s, uitgebreide teksten… Enkel gelaagd kunststof: de laser snijdt aparte karakters, letters of figuren.

 

 

Hout

Zwarte inbranding voor markeren van merknamen, logo’s… ideaal voor presentatiemateriaal.

 

 

Afmetingen

  • 1245×710 mm maximaal

Gebruik

  • Barcode en datamatrix
  • Hittebestendige platen
  • Chemische resistente platen
  • Corrosiebestendig
  • Markeren van geleverde machineonderdelen

 

Voor advies en prijzen kunt u ons bellen, offerte aanvragen of een afspraak maken op het nummer 03/844.19.98 of via info@elmaro.be.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Lasermarkering – RVS