Bel ons

+32/38.44.19.98

Mail ons

info@elmaro.be

Aartselaar

Reetsesteenweg 194 bus 5

Kabelidentificatie

Lasergemarkeerde gele of witte sleeves

Lasergemarkeerde gele of witte sleeves, al dan niet met houder, worden overzichtelijk gepresenteerd per 40 sleeves op een A4-blad. Deze markering wordt met de CO2-laser bruinzwart ingebrand voor een permanente markering. Meest gebruikte standaardidentificatie voor de industrie. De toepassing is temperatuurbestendig van -30° tot 80°C en eveneens corrosie, chemicaliën en zeewaterbestendig.

Gelprinting

De inkten worden ingebakken in de kunststof, waardoor er een permanente markering ontstaat. Deze kabelnummers worden gepresenteerd op ‘ladders’ van 12 stuks.  Ze zijn in diverse kleuren beschikbaar voor een duidelijke, visueel gescheiden identificatie. De toepassing is temperatuurbestendig van -40° tot 100°C en eveneens corrosie, chemicaliën en zeewaterbestendig.

Lasergemarkeerde RVS-labels

Permanente inbranding in het zwart. De toepassing is temperatuurbestendig van -80° tot 540°C en eveneens corrosie, chemicaliën en zeewaterbestendig.

Embossing in RVS

De cijfers/letters worden negatief ingestanst in het RVS-plaatje. Deze identificatie wordt gebruikt in extreme omstandigheden (offshore, chemisch agressieve omgeving, ondergrond, voeding, …) De toepassing is temperatuurbestendig van -80° tot 540°C en eveneens corrosie, chemicaliën en zeewaterbestendig. Tot 23 karakters per lijn en maximaal drie lijnen.

Embossing in PE

Kabelidentificatie voor grondkabels, ook in verschillende kleuren beschikbaar.

Speciale labels

Loodnummers, PVC-hulzen gegraveerd en rondgeplooid … volgens specificatie van de klant.

Andere codering mogelijk op aanvraag (mogelijkheden labels met overlaminaat, krimpkousen, draadhulzen, ea…).

Voor advies en prijzen kunt u ons bellen, offerte aanvragen of een afspraak maken op het nummer 03/844.19.98 of via info@elmaro.be.