Mail ons

info@elmaro.be

Aartselaar

Reetsesteenweg 194 bus 5

Aluminium frezen

Aluminium laten frezen laat u het beste over aan de specialist. Zo bent u verzekerd van een nauwkeurig en mooi resultaat. Of u nu een naam, logo, tekst of icoon in aluminium wilt laten frezen; wij zijn u te allen tijde graag van dienst. Voor zowel kleine als grote opdrachten schakelt u ons in. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van frezen, verzekeren we u van het beste resultaat. Waar schakelt u ons voor in?

Graveerspecialist van aluminium tot kunststof en RVS
Uw wensen in kaart gebracht
Op maat voor u gemaakt

Aluminium laten frezen voor een professionele uitstraling

Wanneer men een gravure in aluminium wil laten zetten, kiest men vaak voor frezen. Alleen graveren is vaak namelijk niet voldoende voor een waardig resultaat. Bij graveren wordt immers alleen de bovenste laag van het aluminium weggehaald. Omdat aluminium echter een eenkleurig materiaal is, is de onderste laag slecht zichtbaar. Wij werken de gravure dan graag af door het aluminium vakkundig te frezen. Dit houdt in dat we de gravure inkleuren in een kleur naar keuze. Zo wordt de gravure beter zichtbaar en ziet het geheel er ook nog eens professioneler uit.

Ontdek onze vele mogelijkheden

Niet alleen voor graveerwerken schakelt u ons in, maar ook voor lasergravure, kabelidentificatie, digitale printing, onderbedrukking, buisleidingmarkering en synoptieken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij onszelf dé specialist in industriële identificatie noemen. Daarnaast leveren wij ook nog diverse bevestigingsmaterialen voor een gemakkelijke en/of permanente bevestiging. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heeft u nog vragen over het laten frezen van aluminium? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32/38.44.19.98 of het online contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan u dan graag bij met advies of beantwoorden de vragen die u heeft over het frezen van aluminium en rvs.