Mail ons

info@elmaro.be

Aartselaar

Reetsesteenweg 194 bus 5

Lasergravure aluminium

Een lasergravure in aluminium laat u maken door Elmaro. Tekst graveren is onze specialiteit en dit doen wij met veel verschillende materialen. Of u nu kunststof of rvs wenst, of een messing plaat wilt laten graveren, wij kunnen het allemaal voor u waarmaken.

Graveerspecialist van aluminium tot kunststof en RVS
Uw wensen in kaart gebracht
Op maat voor u gemaakt

Kies voor een lasergravure in aluminium van ons

Met een lasergravure in aluminium kunt u alle kanten op. Wij kunnen voor u onder andere het volgende maken:

  • Een naambordje bij de voordeur. Hier kunt u zelf kiezen of u alle namen van het gezin plaatst, of alleen een familienaam. Ook voor het huisnummer is natuurlijk ruimte;
  • Naamplaatjes bij een lopend buffet. Dit is namelijk geen overbodige luxe. Iedereen weet zo meteen wat voor lekkernijen er op tafel liggen.

Bij Elmaro zijn er veel mogelijkheden op het gebied van lasergravures in aluminium.

  • U kunt kiezen uit diverse kleuren, waaronder rood, geel, groen en blauw;
  • De afwerking is afhankelijk van uw keuze en kan geborsteld of blinkend zijn;
  • Wij kunnen speciale vormen maken, maar ook uw logo meenemen of een meetlat maken.

Een tekst laten graveren door een gespecialiseerd bedrijf

Als u een tekst laat graveren, wilt u uiteraard dat dit netjes en secuur wordt gedaan. U kunt daarom het beste bij een gespecialiseerd bedrijf aankloppen, zoals Elmaro. Naast graveren bieden wij ook nog andere diensten aan, waaronder lasermarkering, kabelidentificatie, onderbedrukking en sublimatie, levering van bevestigingsmaterialen en digitale print.

Het beste advies als u een messing plaat laat graveren

Bent u van plan een messing plaat te laten graveren met tekst, maar heeft u hier weinig kennis over? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en geven u waar nodig tips. Zo adviseren wij bijvoorbeeld vaak om gravures in messing, plexi, aluminium, rvs en koper te laten frezen. Door de gravure in te kleuren met een kleur naar keuze zorgen we er op die manier voor dat de gravure in deze eenkleurige materialen beter zichtbaar wordt.