03 844 19 98 info@elmaro.be

Lasergravure aluminium

Home » Lasergravure aluminium

Een lasergravure in aluminium laat u maken door Elmaro. Tekst graveren is onze specialiteit en dit doen wij met veel verschillende materialen. Of u nu kunststof of rvs wenst, of een messing plaat wilt laten graveren, wij kunnen het allemaal voor u waarmaken.

Kies voor een lasergravure in aluminium

Met een lasergravure in aluminium kunt u alle kanten op. Wij kunnen voor u onder andere het volgende maken:

  • Een naambordjebij de voordeur. Hier kunt u zelf kiezen of u alle namen van het gezin plaatst, of alleen een familienaam. Ook voor het huisnummer is natuurlijk ruimte;
  • Bij een lopend buffet zijn naamplaatjes geen overbodige luxe. Iedereen weet zo meteen wat voor lekkernijen er op tafel liggen.

Bij Elmaro zijn er veel mogelijkheden bij de lasergravures in aluminium.

  • U kunt kiezen uit diverse kleuren, waaronder rood, geel, groen en blauw;
  • De afwerking is afhankelijk van uw keuze en kan geborsteld of blinkend zijn;
  • Wij kunnen speciale vormen maken, maar ook uw logo meenemen of een meetlat maken.

Een tekst laten graveren door een gespecialiseerd bedrijf

Als u een tekst laat graveren, wilt u uiteraard dat dit netjes en secuur wordt gedaan. U kunt daarom het beste bij een gespecialiseerd bedrijf aankloppen, zoals Elmaro. Naast graveren bieden wij ook nog andere diensten aan, waaronder lasermarkering, kabelidentificatie, onderbedrukking en sublimatie, levering van bevestigingsmaterialen en digitale print.

Het beste advies als u een messing plaat laat graveren

Bent u van plan een messing plaat te laten graveren met tekst, maar heeft u hier weinig kennis over? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en geven u waar nodig tips. Zo adviseren wij bijvoorbeeld vaak om gravures in messing, plexi, aluminium, rvs en koper te laten frezen. Door de gravure in te kleuren met een kleur naar keuze zorgen we er op die manier voor dat de gravure in deze eenkleurige materialen beter zichtbaar wordt. Daarnaast zullen wij u in sommige gevallen ook adviseren om voor lasermarkering of onderbedrukking te kiezen.

Meer weten

Voor de bevestiging van onze lasergravures in aluminium kiest u zelf of u wilt dat deze magnetisch of zelfklevend is. Voor meer informatie over onze diensten en het graveren van tekst op een messing plaat, kunt u ons even bellen: +32/38.44.19.98. Als u langs wilt komen, kunt u van te voren even de routebeschrijving bekijken. Wij helpen u ook graag met kabelidentificaties.

  • Graveerspecialist van aluminium tot kunststof en RVS
  • Uw wensen in kaart gebracht
  • Op maat voor u gemaakt
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid