Mail ons

info@elmaro.be

Aartselaar

Reetsesteenweg 194 bus 5

Kunststof graveren

Wanneer u kunststof wilt laten graveren, dan besteedt u dit uit aan de specialisten van Elmaro. U bent dan zeker dat de gravures van uitstekende kwaliteit zijn. Wij bieden diverse mogelijkheden betreffende de afwerking en realiseren de gravures in verschillende afmetingen. Wij brengen uw wensen in kaart, op basis waarvan onze medewerkers u advies op maat geven en kunststof volgens specificatie kunnen graveren. De mogelijke materiaaldikten lopen uiteen van 0,50 mm tot aan 5 mm. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Elmaro!

Graveerspecialist van aluminium tot kunststof en RVS
Uw wensen in kaart gebracht
Op maat voor u gemaakt

Kunststof laten graveren met diverse bevestigingen

Elmaro is gespecialiseerd in het graveren van kunststof en vele andere materialen, zoals rvs, messing en aluminium. Bij het graveren van kunststof zijn er diverse bevestigingsmogelijkheden, waaronder:

  • Geboord
  • Magnetisch
  • Zelfklevend

Omdat wij maatwerk leveren, zijn er diverse mogelijkheden om kunststof te graveren. U bepaalt zelf de kleur. Dit kan van alles zijn. Rood, groen, zwart, geel, blauw. Alleen naturel behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Zo kunnen we ook speciale vormen, uitsnijdingen, logo's, synoptieken, meetlatten, schema's en zelfs inkleuringen aan de voor- of achterkant realiseren. Wij beschikken over een veelzijdigheid aan standaardkleuren, zodat u zeker weet dat u kunststof naar smaak kunt graveren. Wenst u een andere kleur? Dat kan eenvoudig op aanvraag gerealiseerd worden. U kunt ons ook inschakelen voor lasergraveren.

Diverse afmetingen mogelijk

Uiteraard zijn er diverse afmetingen mogelijk voor het graveren van kunststof. Zo kunnen we van 5 bij 10 mm tot wel 1200 bij 600 mm kunststof graveren. Vraag direct naar de mogelijkheden bij onze specialisten. U kunt ons telefonisch bereiken via +32/38.44.19.98. U bent ook van harte welkom in onze zaak.